27 november 2018

Tilburg! Weer een heel fijne dag voor onze jeugd!

We vertrokken met een bijna volle bus richting Tilburg, De Beekse Bergen. Jammer voor enkelen die er niet konden bijzijn door ziekte.
We zochten daar een lekker warm plekje aan de vuurschaal en de gas-paddenstoelen. En dan iedereen hevig om met de toer kennis te maken. Iedereen tevreden met de leuke omloop natuurlijk! En dan die geweldige sfeer.... .


Onze eerste jaars benjamins meisjes gingen als eerste van start. En we konden direct 3 meisjes in de top 10 terugvinden: Roos Van Dyck(5de), Lauren Wuyts(7de) en Nina Mariƫn(8ste).

Bij de jongens een heel sterke overwinning voor Luka De Belder! Geweldig Luka!

Bij de pupillen meisjes konden Ayleen Sterck(2de) en Eleonoor Scheers (3de) fier het podium op! Proficiat meisjes!
Ook Elise Pletinck kwam knap in de top 10 binnen(6de). Nysa(13de) deed het ook heel goed. Bij de 2de jaars ook weer geweldige inzet van Nyah, Janne en Zilan!

Bij de jongens pupillen 2de jaars een geweldige overwinning voor Matthias De Belder voor een heel sterke Mauro Huyens! Prachtig jongens!

Onze eerste jaars pupillen jongens deden het ook mooi! Knap Lander(11de), Hendrik(17de) en Lukas(18de).
Het pupillenteam!!!

Bij de miniemen meisjes een heel knappe 4de plaats voor Mira Van Melkebeek en Lien Cluydts ook knap in de top10(9de). Ook nog mooie plaatsen voor Floor(12de), Dhalia, Willemien, Aeylena en Emma. 
Bij de jongens eerste jaars mooie top 10 plaatsen voor Viktor Vandeghinste(9de) en bij de 2de jaars Arthur Van Osselaer knap 7de. Ook nog heel mooie plaatsen voor Jorre(11de), Ryan(12de), Simen en Nick.
Het miniementeam!!!

Daarna kwamen de aflossingen!! En de Nederlanders zagen dat onze Duffeltjes goed waren!!!! Dat konden we duidelijk horen aan de enthousiaste omroeper!!!
Resultaat: 2 overwinningen bij de benj en de pup en brons bij de min.
Proficiat aan iedereen die meedeed aan de aflossingen! Het was een geweldige sfeer!!! 
We konden weer een super fijne dag mooi afsluiten! Top allemaal! Jullie hebben de prachtige medaille allemaal dik verdiend!!!