27 november 2018

crossen december: overzicht resultaten

cross Boechout:
Geen massa volk in Boechout. Wel heel wat Duffeltjes van de partij en dit zorgt voor heel wat podia en top 10 plaatsen. En het was opletten voor de koeienvlaaien!

Bij de kangoeroes zagen we weer een sterke Zayed aan het werk!

Bij de benjamins meisjes 1ste jaars werd Lauren Wuyts heel knap 2de. Marieke De Spiegelaere werd mooi 5de en Emilia ook heel knap op de 11de plaats.
Bij de jongens 1ste jaars weer een knappe overwinning van Luka De Belder! En altijd even enthousiast op het podium!
Lander, Raven en Andreas ook weer mooi in deze reeks!
Bij de 2de jaars een sterke overwinning voor Senne Hertoghs!  Proficiat! Bij de meisjes ook mooie top 10 plaatsen voor Charlotte Knight(5de), Juno Van Melkebeek(8ste) en Noor De Haes(10de).

Bij de pupillen meisjes eerste jaars een heel mooie overwinning voor Ayleen Sterck! Ook Jenthe Van Puyenbroeck werd in deze reeks na een geweldige spurt knap 3de! Top meisjes! Wat heel erg opviel in deze reeks was dat er maar liefst 8 Duffeltjes meeliepen! Nog top 10 plaatsen voor Elise Pletinck(5de), Jitte Van Geet(6de), Kato Rogiers(8ste) en Hannah Wuyts(10de). En Stien en Nysa sluiten het 8-tal mooi af! Bij de eerste jaar jongens hadden we een 3 op een rij. Lander Van Hauwere(7de), Lander Diddens(8ste) en Lukas Wuyts(10de). Wannes en Jeroen ook weer goed in deze reeks. En bij de 2de jaars won Matthias De Belder weer heel sterk! Top!
Bij de miniemen meisjes eerste jaars een gedeelde 3de plaats voor Floor Hennebel en Mira Van Melkebeek! Geweldige spurt tot op de lijn dames! Bij de 2de jaars jongens podiumplaatsen voor Arthus Van Osselaer(2de) en Joachim Van Caekebeke(3de). Ook Nick Vandeneede(5de) en Lennert Vanhoeck(6de) liepen zich heel knap in de top 10!

cross Booischot:
Het was een heel natte dag en inderdaad water genoeg op de omloop. Maar onze Duffeltjes lieten hun niet kennen!

Bij de benjamins meisjes konden we Marieke De Spiegelaere(5de) en Lauren Wuyts(8ste) mooi in de top 10 terugvinden.
Bij de jongens weer een prachtige overwinning voor Luka De Belder! Super Luka!
Ook nog geweldige inzet voor Nina, Emilia, Juno, Chloƫ, Lander en Andreas!
Bij de pupillen eerste jaars heel wat top 10 plaatsen: Jenthe Van Puyenbroeck(7de), Jitte Van Geet(9de), Ayleen(10de), Lukas Wuyts(4de), Lander Diddens(5de). 
Ook mooie resultaten voor Kato, Hannah, Hendrick en Wannes. 
Bij de 2de jaars Matthias De Belder weer heel sterk aan de winst! Top Matthias!
Mauro Huyens ook mooi 6de in deze reeks. 

Solien Peeters werd bij de miniemen meisjes eerste jaars heel sterk 3de! Joachim Van Caekebeke won heel knap bij de 2de jaars jongens! Proficiat Joachim en Solien!  Alle andere miniemen vonden we terug in de top 10! Mira Van Melkebeek(6de), Lien Cluydts(9de), Viktor Vandeghinste(5de) en Lennert Vanhoeck(5de)

cross Lilse Bergen:
Het parcours was voor het eerste jaar een beetje aangepast. Voor onze jeugd geen probleem want ze moesten minder in het zand! En er kwamen meer bochtjes in het bos.
Bij de eerste jaars meisjes een mooie 4de plaats voor Lauren Wuyts. Charlotte en Juno bij de 2de jaars ook weer met enorme inzet.
Bij de eerste jaars jongens werd Luka De Belder heel mooi 2de! Julien deed het ook goed in deze reeks.
Bij de pupillen meisjes eerste jaars een prachtige 3de plaats voor Jenthe Van Puyenbroeck na een fantastische eindspurt! Ook nog heel mooie top 10 plaatsen voor Ayleen Sterck(5de) en Elise Pletinck(6de).  Bij de Jongens ook top 10 plaatsen voor Lukas Van de Vijver(5de) en Lander Van Hauwere(6de). Ook nog mooie prestaties voor Kato, Hannah, Eness, Hendrick en Benjamin!
Bij de 2de jaars een prachtig podium met een knappe overwinning voor Matthias De Belder en een heel sterke 2de plaats voor Mauro Huyens! Top jongens! Ook Arnaud deed het weer goed in deze reeks. 
Bij de miniemen meisjes heel mooie top 10 plaatsen voor Solien Peeters(5de), Mira Van Melkebeek(6de) en Jutte De Gussem(8ste). Willemien en Lore deden ook weer knap hun best!
Bij de jongens een een heel mooie 2de plaats voor Arthur Van Osselaer bij de 2de jaars! Viktor  Vandeghinste liep zich ook net in de top 10 bij de eerste jaars. Lennert Vanhoeck sterk 5de na een prachtige spurt en ook Ryan De Wever(9de) in top 10. Simen en Nick ook weer in goed doen.

Een hele dikke proficiat allemaal! En doe zeker zo verder.....