28 oktober 2018

cross Bonheiden: mooie opkomst van onze Duffeltjes!

Vandaag een heel mooie opkomst(maar liefst 45 jeugdatleetjes) van onze Duffeltjes! En we zagen ook al heel wat nieuwe gezichtjes!!! Leuk! En onze kleuren vielen ook al mooi op!! Proficiat allemaal!!

Onze 2 kangoeroes deden het super! Mooi Robbe en Anouar!

Bij de benjamins eerste jaars meisjes een mooie 6de plaats voor Lauren Wuyts. Ook Marieke knap 11de. Luna, Nina en Emilia vielen ook mooi op in deze reeks! Bij de 2de jaars een mooie top 10 plaats voor Noor De Haes(9de). Charlotte, Juno en Febe ook met geweldige inzet!
Bij de jongens eerste jaars een prachtige overwinning voor Luka De Belder! Proficiat Luka!
In deze reeks ook een dappere Kilian, Siebe, Lander en Andreas. Bij de 2de jaars weer een heel knappe overwinning voor Senne Hertogs! Sterk Senne!
Abdellah deed ook mooi zijn best.

Bij de pupillen meisjes eerste jaars een heel mooie 2de plaats voor Elise Pletinck! Ook Jenthe Van Puyenbroeck(5de) en Ayleen Sterck(6de) knappe top 10 plaatsen. Nysa en Jona(2dejaars)deden het ook heel goed.
Bij de jongens eerste jaars een geweldige opkomst. Maar liefst 7 jongens in deze reeks. Lander Vanhauwere knap in de top 10(6de)! En dan ook een 3 op een rij vanaf plaats 11 met Lukas, LanderD en Eness. Wannes, Jeroen en Benjamin ook met knappe inzet! Bij de 2de jaars een prachtige overwinning voor Matthias De Belder! Top Matthias!
In deze reeks ook een heel knappe 5de plaats voor Mauro Huygens.

Bij de miniemen meisjes 1ste jaars ook een geweldige opkomst met maar liefst 8 meisjes in een reeks! Jutta De Gussem kon heel knap het podium op voor de 2de plaats. En dan vanaf plaats 4 een 4 op een rij voor Duffel! Mooi zo Lotte Bernaerts, Solien Peeters, Lien Cluydts en Mira Van Melkebeek. Ook Marlies, Willemien en Jeanne super! Bij de 2de jaars heel knap zilver voor Lore Doms!
Bij de jongens eerste jaars weer heel mooie inzet voor Nick. Bij de 2de jaars een heel mooie 2de plaats voor Arthur Van Osselaer. Ook heel knappe top 10 plaatsen voor Ryan de Wever(5de) en  Lennert Vanhoeck(6de)!

Wat waren we tevreden trainers! Tof dat jullie zo talrijk waren en met veel enthousiasme!