14 maart 2016

BK cross te Wachtebeke

Het was weer een fantastische dag: geweldige inzet van iedereen, mooie prestaties, mooie omloop, top supporters en een warm zonnetje!
Wat kan sporten toch mooi zijn!!!

Jammer genoeg moesten we vooraf van enkelen horen dat ze ziek werden de week voor bk. En natuurlijk merken we dit ook aan hun prestaties! Ze wilden natuurlijk meedoen maar merken dan zelf ook dat het moeilijker gaat! Geen erg want er komen nog zovelen jaren.......!!!

De eerste ploeg benjamins meisjes begonnen met een mooie aflossing en behaalden knap de top 10! Proficiat Floor, Lotte, Lien en Solien! Ook de 2de ploeg deed super zijn best! Mooi zo Lobke, Laura, Janne en Nyah!
Bij de jongens behaalden we een 13de plaats met de eerste ploeg. Mooi Rocco, Matthias, Jorre en Viktor! Ook de 2 de ploeg goed met geweldige inzet van Tuur, Lars, Nick en Tibeau!

Bij de pupillen een heel mooie top 10 plaats voor Zoƫ Laureys(8ste)! Ook Ryan viel mooi op met zijn 22ste plaats! Ook heel mooie resultaten en inzet van Olivia, Louise, Gynthe en Timo!

Bij de miniemen zagen we een super Emma Vandeghinste aan het werk! Ze nam de leiding van aan de start en kwam enorm sterk over de finish met ook een mooie voorsprong!!! Schitterend en heel sterk Emma!


Elke De Dobbelaer ook een knappe 9 de plaats bij de eerste jaars!
Jeroen Leyssenaar ook een heel mooie 8ste plaats bij de jongens. Hij had enkel een beetje pech bij de start blijkbaar!
Ook mooie resultaten voor Caro, Emma, Nienke, Esther, Eloise, Cato, Wannes en Liam!

Tof dat jullie er allemaal bij waren!!!

En nu welverdiende rust...... .