10 januari 2016

Goes: Leuk dagje!

Met de bus naar Goes zorgde weer voor een leuke jaarlijkse verplaatsing naar onze Noorderburen. En ze waren weer heel blij ons te zien! Eerst onze jeugd aan de start en dan wachten op de groten waar onze jeugd prachtige supporters waren!!! En dan..... even shoppen... of.... een pintje drinken?
Heel wat bloemen en medailles gingen mee naar Duffel!! Proficiat allemaal!! Tof dat jullie er weer zo talrijk bij waren! En ook die vele supporters! Dit zorgde weer voor een geweldige sfeer! Bedankt!!!!

Onze allerjongsten gingen vlotjes van start. Jappe De Ridder(nog kangeroe) werd heel knap 2de bij de jongste benjamins. Bij de meisjes een prachtige overwinning voor Lobke Bruyneel en Janne Hennebel werd heel knap 2de.


En dan kwamen de oudere benjamins aan bod. En daar was het een heel Duffels onderonsje vooraan!
Bij de meisjes maar liefst een volledig Duffels podium met een mega spannende eindspurt! Floor Hennebel won heel nipt van Lotte Bernaerts. Het was een spurt tot op de lijn. Mooi om te zien! En als 3de ook nog heel mooi Noah Poortmans in deze reeks.

En ook bij de jongens een volledig Duffels podium!  De overwinning ging naar Viktor Vandeghinste voor zijn sterk clubmaatje Jorre De Block! Was ook mooi spannend tot het einde! En Tuur Bruyneel werd nog heel knap 3de na zijn valpartij aan de start!

Bij de pupillen was het eerst een beetje verwarring omdat de 2 reeksen door elkaar gelopen hadden van leeftijd. Uiteindelijk de tijden brachten dan duidelijkheid en de uitslag was mooi voor Duffel! Bij de eerste jaars werd Ryan De Wever heel knap 2de en Lore Doms heel mooi 3de bij de meisjes. Timo Bernaerts won heel sterk bij de 2de jaars! Gynthe Schelkens werd heel mooi 2de bij de meisjes en Ana├»s Poortmans werd knap 3de.Bij de miniemen liepen de 2 geboortejaren samen. Jeroen Leijssenaar won(als eerste jaars) bij de jongens en Thomas Andries werd heel knap 3de in deze reeks!

Bij de meisjes een volledig Duffels podium! Schitterend Emma Vandeghinste, Esther Bernaerts en Caro Verbergt!

Heel wat trotse en fiere gezichtjes op het podium! En weer heel mooi om te zien die geweldige inzet van IEDEREEN!!! En top waren toch wel de jonge en oudere supporters vandaag!!! Hiervoor blijft Goes toch een topper!! VOOR DE SFEER EN GEZELLIGHEID!!! Vandaag weer gebleken!!!

Top Duffeltjes! En wat we hoorden van de Nederlanders ... 'Die Belgen zijn vet goed joh....'  Mooi he!!! De waarheid mag gezegd worden!!!

Bedankt allemaal!

Na Goes was er ook nog de uitreiking van de Duffelse sporttrofee! Heel wat jeugd zorgde mee voor deze mooie verdiensten! Super!