04 januari 2016

cross Kessel: Ruime opkomst van onze jeugd!

Een geweldige opkomst van onze jeugd!! Dit doet ons deugd! En dan ook nog zien dat er een geweldige inzet is van iedereen!!! Proficiat allemaal!!!! De duffelse kleuren mochten weer gezien worden!

Matthias De Belder zorgde voor de allereerste overwinning van het jaar en dit bij de jongste benjamins!!! Schitterend Matthias!

Lobke Bruyneel(6de), Marlies Van Olmen(9de), en Eline Verdonck(10de) liepen zich ook mooi in de top 10 bij de jongste benjamins meisjes.
Bij de 2de jaars benjamins een heel mooie 4de plaats voor Lotte Bernaerts. Ook in deze reeks werd Floor Hennebel mooi 8ste. Bij de jongens Viktor Vandeghinste(8ste) en Jorre de Block(10de) ook heel goed.

Bij de pupillen meisjes werd Zoƫ Laureys heel knap 2de! Ook Olivia Leloup(4de) en Louise Boonen(5de) heel sterk in deze reeks!

Bij de jongens een geweldige wedstrijd voor Lars De Herdt(5de) en ook Ryan de Wever mooi 7de.

Bij de miniemen meisjes zorgden de 2 Emma's schitterend voor het zilver! Ook nog heel knappe top 10 plaatsen voor Elke De Dobbelaere(4de), Esther Bernaerts(5de) en Cato Boonen(7de)!
Bij de jongens een sterke overwinning voor Jeroen Leijssenaar! Prachtig Jeroen! Ook Yeabsera Van den Bulck knap 9de in deze reeks.

En dan nog de zovele andere die het schitterend deden!!! Geweldig om te zien! Top allemaal!