11 januari 2015

cross Hulshout

Er waren toch nog een mooi aantal Duffelse atleetjes die de wind, regen en modder trotseerden in Hulshout! Het parcours lag er echt zwaar bij! Schitterend van iedereen die hier aankwam!!!

Marlies en Nyssa deden het mooi bij de kangeroes!

Bij de benjamins een schitterende 4de plaats voor Lotte Bernaerts en Kato Dupriez ook heel mooi 6de. Bij de oudere benjamins deden Ryan De Wver (4de) en Lennert Vanhoeck(7de) het super!

Bij de pupillen een schitterende 3de plaats voor Olivia Leloup. Ook heel sterk in deze reeks Louise Boonen met een 6de plaats. Timo Bernaerts ook weer knap de top 10 binnen bij de eerste jaars.
Jeroen Leyssenaer zorgde voor een super sterke overwinning en was er enorm blij mee! Proficiat Jeroen! Ook Robbe Mariƫn, liep zich in deze reeks naar een heel mooie 9de plaats.

Ook Elke De Dobbelaere(4de) en Emma Vanhoeck(5de) deden het heel goed bij de 2de jaars. Enkel de eindstreep was daar blijkbaar een moeilijke bevalling, jammer voor Elke!

Bij de miniemen liep Joke Liefhooge zich nog heel mooi in de top 10. Ook Wannes Speelman liep een knappe 9de plaats. Jetse Peeters werd heel mooi 4de en Kobe Geyskens haalde knap het zilver binnen!

Schitterend aan iedereen die dit zware parcours heeft doorstaan! Proficiat!