11 november 2014

cross Mechelen

Alweer een mooie opkomst van de Duffelse jeugd vandaag en ook een schitterende inzet van iedereen! Proficiat allemaal!!!!!

Bij de allerjongsten behaalden Floor Hennebel en Viktor Vandeghinste beiden schitterend de bronzen medaille binnen!! Schitterend Floor en Viktor!


Ook in deze reeks een mooie top 10 plaats voor Lotte Bernaerts. Heel wat gezichtjes hier, die we voor de eerste keer dit seizoen zagen! Mooi gedaan! Bij de grotere benjamins ook nog een heel mooie 5de plaats voor Ryan de Wever.

Bij de pupillen een heel mooie en sterke overwinning voor Olivia Leloup bij de eerste jaars pupillen. Proficiat Olivia!

In deze reeks ook een prachtige 6de plaats voor Louise Boonen. Bij de 2de jaars werd Elke De Dobbelaere heel knap en sterk 2de! Mooi zo Elke!

Bij de jongens ook nog een heel mooie 10 de plaats voor Ries De Haes.

Bij de miniemen eerste jaars meisjes een mooie 2de plaats voor Emma Vandeghinste na een super spannende spurt! Mooi Emma!

Schitterend om te zien in deze reeks was dat er maar liefst 5 Duffelse meisjes eindigen in de top 7!!!! Eloïse Leloup(4de), Esther Bernaerts(5de), Laura Van den Brande(6de), Joke Liefhooghe(7de)! Een echte 4 op een rij!Geweldig meisjes! Ook Elle viel hier nog sterk op. Bij de 2de jaars ook nog een heel mooie 4de plaats voor Jetse Peeters.

Heel wat Duffelse atleetjes zagen we weer schitteren! Prachtig allemaal!!!