02 november 2014

cross Bonheiden: Wat een mooie opkomst!

Wat konden we weer super tevreden zijn vandaag!!! Super opkomst, geweldige inzet en prestaties en de zon en vele supporters van de partij!!!!

We konden vandaag onze kangeroes voor de eerste keer aan het werk zien! En wat deden ze dat met volle overgave en enthousiasme!  Een dikke proficiat voor Noor, Janne, Lora, Sara, Eline, Nyah, Hendrick, Jitse en Nysa!
Enkele kangeroe-meisjes op rij!

Bij de benjamins meisjes eerste jaars nam Floor Hennebel een mooie start met een schitterende 2de plaats! Knap Floor!
Lotte hier ook een mooie 9de plaats. Ook Kato en Lais vielen mooi op! Bij de 2de jaars zagen we Lore Doms(9de) mooi in strijd net als Paulien.
Bij de benjamins jongens eerste jaars een mooie 5de plaats voor Viktor Vandeghinste. Ook Nick, Thibaut en Lander met grote inzet! Bij de 2de jaars een schitterende spurt voor Ryan de Wever en heel mooi en sterk brons!!! Super Ryan!
Ook Lars, Lennert en Elias in goede doen!

Bij de pupillen eerste jaars een schitterende overwinning voor Zoë Laureys!! Proficiat Zoë! Ook Olivia Leloup heel knap 3de in deze reeks! Super Olivia!
Louise Boonen(8ste)heeft zich hier ook sterk in de top 10 gelopen! Bij de 2de jaars ook een geweldige overwinning voor Emma Vanhoeck! Proficiat Emma! En ook hier prachtig brons voor Elke De Dobbelaere! Knap Elke!
Ook Caro en Nienke vielen hier mooi op!
Bij de pupillen jongens eerste jaars een mooie strijd tussen onze Duffelse jongens Timo, Zias en Bjarne. Bij de 2de jaars een heel sterke overwinning voor Jeroen Leyssenaer! Prachtig Jeroen!
Ook nog geweldige inzet van Sofi, Gynthe, Lies, Karlien, Noor, Ellen, Hannelore en Mathis!

Bij de miniemen meisjes eerste jaars een prachtige overwinning voor Emma Vandeghinste! Schitterend Emma!
Ook Eloïse Leloup(6de) en Joke Liefhooghe(7de) liepen een sterke wedstrijd met vlotte top 10 plaatsen en Esther viel ook knap op! Bij de 2de jaars een heel mooie top 10 plaats voor Antje De Herdt(9de). Bij de 2de jaars jongens werd Kobe Geyskens heel knap 3de. Mooi Kobe!
Ook de Duffelse 1ste jaars maakten er een mooi Duffels strijdje van. Mooi zo Thomas, Maarten, Wannes en Brent. Ook Dario en Lisa met volle inzet!

Wat een schitterende start van onze duffelse kleuren!!! Prachtig allemaal!