30 mei 2014

Antw.crit. Merksem: heel wat pr's voor iedereen!!

Heel wat mooie prestaties en super veel pr's vandaag voor onze jeugd!!!

We konden al starten met 3 knappe podiumplaatsen bij de aflossingen:

De pupillen meisjes(Emma, Elle, Cato en Emma) liepen heel sterk naar de overwinning met weer een tijd onder de 36"(35.85). Proficiat meisjes!

De benjamins meisjes(Lies, Louise, Sofi en Zoë) deden hun heel mooi na met het goud! Knap meisjes!
 De benjamins jongens(Bjarne, Lennert, Ryan en Ries) liepen mooi naar de bronzen medaille! Mooi zo!


Verdere opvallende prestaties

Bij de benjamins:
Zoë Laureys heel sterk de zilveren medaille bij de 60m met een mooi pr van 9.63.

Louise deed het goed bij kogel die over de 6m ging. Ook Lies(knappe spurt in 9.88), Sofi en Floor(hoog 85cm) deden super hun best met verschillende pr's!
Bij de jongens deed Ries De Haes het weer schitterend. Een super vlotte spurt met een overwinning in 9.79 en ook het hoog deed hij heel knap met 1m!
Bjarne(mooie kogel met 6m 41), Ryan, Lennert(Vlotte spurt in 10.86) en Victor ook weer met volle en goede inzet!

Bij de pupillen:
Emma Vandeghinste sprong een heel mooi pr bij ver met 3m92 en kon fier het hoogste schavotje op voor haar maatje Elle de Haes die ook weer 3m82 ver ging.

Cato(3m57) en Emma(3m37) ook beiden een mooi record bij het verspringen. Elle De Haes ook knap en vlot 3de bij de horden!
Bij de jongens ging de discus van Yeabsera(14m28) al heel vlotjes en bij het hoog deed hij het ook opnieuw heel goed met 1m20! Simon, Caro en Ella ook weer mooi vandaag!

Bij de miniemen:
Sien(17m92) en Hana(16m87) deden het heel goed met de speer! Sien Geerts heel knap zilver bij ver met 4m51 net als Joris Braspenning heel knap 4m28 en eveneens zilver. Elias, Lisa, Antje en Jelle ook weer in goede doen!

 Mooi zo allemaal!