30 mei 2014

29 mei: kidsday en familiedag met als afsluiter bbq!

Het was een schitterende dag voor onze jeugd vandaag!!! Lachende gezichtje, enorm veel plezier, grote inzet en de zon van de partij! Wat willen we nog meer!!!!!

Er waren maar liefst 87 kindjes op de KIDSDAY vandaag!
Eerst even opwarmen op muziek met groot en klein samen!
Daarna verdelen in 14 groepjes en de 8 leuke spelletjes beleven! Wat een fun! OriĆ«ntatiespel met fruitjes, de springballen met puzzels, de hindernissenloop, vertesprongen in zandbak, fluiters werpen, ritme-en behendigheidsloop, dobbelstenenspurt.....,  En de toppers waren het springkasteel en de werpspelen.


Iedereen nadien moe en voldaan..... Tijd om even even uit te blazen en het diploma en de verdiende snoepzak te ontvangen! Dat hadden ze nu wel allemaal verdiend!!!! Top allemaal! 
Ook nog even een heel grote 'DANK-JE-WEL' aan alle groepsbegeleiders, spelbegeleiders, helpers en Luc die voor de muziek zorgde!! 


En dan gingen we nog even door...... DE FAMILIEDAG!
Heel enthousiaste ouders die het tegen hun zoon of dochter opnamen!!!! Op de 60m, met de kogel, het hokeywerpen, het verspringen eeeeeeeeen de 600m! Wat een strijd dat we zagen! Natuurlijk de dag nadien hoor je van sommige ouders dat 'de spierekes' toch wa pijn deden... :)
Toch wel een dikke proficiat voor jullie geweldige inzet! Het was fantastisch!
En daarna genieten van de gezellige en lekkere bbq!!! En iedereen amuseerde zich tot in de late uurtjes!
Wat een topdag!!! 
(PS er komen nog meerdere foto's op de site! Nog even geduld!)