05 januari 2014

Goes: Fantastisch! Met weer veel blije gezichten!!!

Onze jeugd deed het super fantastisch! De Nederlanders konden weer zien dat de Duffelse jeugd het goed doet!!!!! Proficiat allemaal!!
de pupillen!!!
 de benjamins!!!

Ook weer heel wat blije gezichtjes van de kindjes die het podium op konden!!! En heel wat fiere mama's, papa's en grootouders!!! Ook heel leuk de vele supporters die hun goed lieten horen!!!

Even een klein overzichtje:

Bij de allerjongste jongens een mooi gevuld Duffels podium! Prachtig Lennert Vanhoeck, Viktor Vandeghinste en Ryan de Wever! Bij de meisjes een heel dappere Floor Hennebel die mooi de jongens volgde en heel knap 2de werd bij de meisjes!!!


Bij de oudere benjamins een heel vlotte Zoƫ Laureys met de zilveren medaille en Louise Boonen ook heel knap brons net als Manjot Singh bij de jongens!


Bij de jongste pupillen een mooie 3 op een rij en Duffels podium! Heel mooi Emma Vanhoeck, Elke De Dobbelaere en  Caro Verbergt! Ook Wannes Lauwers heel mooi 3de bij de jongens met een geweldige eindspurt!


Bij de 2de jaars pupillen een prachtige en sterke overwinning voor Emma Vangehinste en Laura Van den Brande ook heel mooi 3de in deze reeks.

Bij de jongens een spannende eindspurt tussen de Duffels jongens. Robin Horemans knap zilver en Thomas Andries mooi brons! Ook nog heel mooie en vlotte 4de plaatsen voor Cato en Wannes!

Bij de miniemen zorgde Jetse Peeters voor een heel knappe overwinning en haar zus Marlies Peeters werd mooi 2de!


Geweldig allemaal!