01 december 2013

cross Boechout

Een mooi zonnetje en mooie resultaten. Meer moet het zeker ni zijn!!!

Bij de benjamins jongens weer een heel sterke Tom Hens die zorgde voor een heel knappe overwinning bij de jongste benjamins. Proficiat Tom!
Ook bij deze allerjongsten een mooie 4de plaats voor Ryan de Wever met een prachtige eindspurt. Ook Lore Doms, Lennert Vanhoeck en Lars De Herdt zorgden voor mooie top 10 plaatsen. 
Olivia Leloup een heel mooie derde plaats bij de 2de jaars en ook Ries De Haes(broer van Elle) kon heel fier het podium op voor de bronzen medaille na een geweldige eindspurt tot op de lijn. Mooi zo! Ook Tim Bernaerts liep zich mooi in de top 10. 

Bij de pupillen eerste jaars een heel mooie en sterke overwinning voor Emma Vanhoeck! Super Emma!
Emma Vandeghinste en Yeabsera Van den Bulck werden heel mooi 2de na een sterke wedstrijd! Prachtig! Ook Eloise Leloup, Esther Bernaerts, Elke De Dobbelaere en Thomas Costermans vielen mooi op! Ook de nieuwkomers Sara en Lize deden het super. 
Bij de miniemen een schitterende overwinning voor Jetse Peeters!!! Proficiat Jetse! Je mag er fier op zijn na zo lang gesukkeld te hebben.

Ook zus Marlies Peeters deed het knap met de 4de plaats en Antje De Herdt liep zich ook heel vlot in de top 10. Bij de jongens zorgde Lode Peeters voor heel mooie 5de plaats.

Heel mooie resultaten voor iedereen! Geweldig dat jullie er weer stonden en de Sint heeft het ook gezien!!!!