11 november 2013

cross Mechelen: Schitterende opkomst van onze jeugd!!!

Maar liefst 68 Duffelse atleetjes aan de start in Mechelen op het mooie domein en met het prachtige zonnetje!! Proficiat allemaal voor jullie schitterende start van het seizoen. Iedereen deed super zijn best! Ook heel veel nieuwe gezichtjes aan de start! Geweldig allemaal!

Benjamins:

De allerjongste benjamins meisjes stonden zelfs met maar liefst 14 Duffelse meisjes op een rij aan de start! Geweldig om te zien! Hierbij werd Lotte Terrones heel knap 5de. Bij de jongens een schitterende 2 de plaats voor Tom Hens bij de allerjongsten!
Bij de grotere benjamins meisjes een schitterende 4de plaats voor Olivia Leloup en ook Louise Boonen werd hier heel knap 6de. 

Pupillen:

Bij de meisjes eerste jaars een prachtige overwinning voor Emma Vanhoeck! Proficiat Emma!!
In deze reeks ook een heel knappe 4de plaats voor Elke De Dobbelaere. 
Bij de 2de jaars zagen we weer een heel sterke Emma Vandeghinste aan het werk! Proficiat Emma!
In deze reeks maar liefst 4 Duffelse meisjes in de top 10! Laura Van den Brande heel mooi 5de en dan de super spannende spurt tussen Eloise Leloup(8ste) en Cato Boonen(9de). Mooie meisjes!
Bij de jongens eerste jaars een prachtige bronzen medaille voor Yeabsera Van den Bulck na een heel sterke wedstrijd. Je mag er fier op zijn Yeabsera!
Miniemen:

Bij de miniemen meisjes een heel mooie 9de plaats voor Jetse Peeters. Bij de jongens werd Joris Braspenning heel knap 7de. 

Ik zou vandaag van iedereen super veel lof kunnen schrijven, want we zijn van IEDEREEN super tevreden! Super FANTASTISCH allemaal! Wij zijn ook enorm tevreden van de Duffelse opkomst en de Duffelse kleuren mochten gezien worden!!!  Bedankt!

Hopelijk doen we dit volgend weekend in Duffel nog eens over en breken we zeker het record van opkomst! Veel succes alvast!