17 november 2013

cross Duffel: Enorm veel Duffelse kleuren!!!! Geweldig!

Onze jeugd met maar liefst 88 atleetjes aan de start!!! Prachtig! En iedereen deed dan ook super zijn best op ons eigen gekende terrein!!! Ook vele nieuwe gezichtje! Mooi zo!

Robin Muys gaf iedereen al een mooi voorbeeld bij de G-atleten met een heel mooie 5de plaats!!

Bij de jongste benjamins meisjes werd  Floor Hennebel heel knap 8ste en was heel fier met de beker van clubkampioene! Heel knap als meisje van '07!
Bij de jongste jongens een schitterende overwinning voor Tom Hens! Proficiat Tom!

En ook in deze reeks kregen we een geweldige vier op een rij in de top 10: Lennert Vanhoeck(7de), Ryan De Wever(8ste), Lars De Herdt(9de) en Milan Loncke(10de).
Bij de oudere benjamins meisjes een geweldig volledig Duffels podium!!! Olivia Leloup, ZoĆ« Laureys en Louise Boonen! Prachtig meisjes!

Bij de jongens een heel mooie 4de plaats voor Timo Bernaerts en kon ook fier het podium op voor de clubkampioenebeker! Ook Zias Michiels liep zich mooi juist in de top 10.

Bij de jongste pupillen meisjes weer een heel sterke Emma Vanhoeck met een prachtige overwinning! Proficiat Emma! Elke de Dobbelaere werd ook weer knap 5de in deze reeks!
Bij de jongste jongens zagen we een geweldige strijd! Wat een eindspurt met als prachtig resultaat: Jeroen Leyssenaer(2de) en Yeabsera Van den Bulck(3de). Schitterend jongens! Thomas hier ook heel sterk met pech in de start en zelfs nadien een bezoekje op spoed!
Bij de oudere pupillen meisjes een prachtige 2de plaats voor Emma Vandeghinste en weer een prachtige Duffels gekleurde top 10!! Laura Van den Brande(4de), Eloise Leloup(6de), Cato Boonen(7de), Esther Bernaerts(8ste) en Elle De Haes(9de)! Schitterend om te zien!
Bij de jongens 2de jaars een geweldige strijd voor de kampioenebeker! Brent Frans(9de) en Wannes Speelman(10de).

Bij de miniemen 1ste jaars meisjes een heel knappe overwinning voor Jetse Peeters! Proficiat Jetse! Ook hier mooie top 10 plaatsen voor Marlies Peeters(5de) en Antje De Herdt(8ste).
Bij de jongens 1ste jaars een heel mooie 10 de plaats voor Simon Peeters en was fier met zijn beker!
Bij de 2de jaars  meisjes een knappe 9de plaats voor Lore Leemans en clubkampioen! En de jongens zorgden voor spanning tot op het einde! Lode Peeters werd prachtig 2de en Joris Braspenning heel mooie 3de na een schitterende spurt! Knap jongens!

En ook nog een dikke proficiat voor onze trainers die heel knap hun best deden! Mooi zo Griet, Karine en Stein!

Wat een lijst van super fantastische resultaten!!! En er zijn er dan nog zoooooooooveel meer!
SUPERFANTASTISCH allemaal! De geweldige opkomst en de enorme inzet van iedereen doet alle trainers super veel deugd! Een dikke proficiat voor iedereen!!! Ook een dikke mercie aan alle ouders die er ook weer stonden!