09 september 2013

meerkamp Dilbeek: clubrecord voor Tim!!!

Tim Van de Velde zorgde bij de miniemen voor een schitterend clubrecord op de vijfkamp met maar liefst 3484ptn!!!! Het vorige record was van Kevin Laerte met 2223ptn(jaar 2000). Tim was vooral blij met zijn ver(4m87) en zijn mooie 1000m(2.52.40) die hij vlot liep op zijn eentje!!! Proficiat Tim!!! Joris deed ook zijn best in deze reeks!

Laura Van den Brande  zorgde voor een heel knappe en heel spannende overwinning bij de pupillen meisjes!! Proficiat Laura! Ook Marlies Peeters deed het super en was heel blij met haar bronzen medaille! Mooi zo Marlies! En ook Emma Vandeghinste ging knap naar een 4de plaats na haar mooie 1000m, Elle De Haes ook nog heel mooi in de top 10 en Cato in de eerste helft!!! Dario Dom eindigde ook met een mooie 8ste plaats bij de jongens!! Knap allemaal.


Bij de benjamins gingen Jeroen Leyssenaer en Emma Vanhoeck heel blij met de zilveren medaille naar huis!!!! Schitterend gedaan!!! Ook Louise Boonen heel knap op een 10de plaats en Ries De Haes heel mooi 5de!! Onze jongsten Viktor en Lennert deden het ook heel goed tussen de groten!


Prachtig allemaal!!!