21 januari 2013

crossen Herentals en Bornem

Toch nog een mooie opkomst van onze jeugd door de winterse wegentoestand en ook supermooie resultaten voor diegenen die het toch waagden! Proficiat allemaal!

Een klein overzicht:

Herentals
Emma Van Hoeck behaald weer knap brons bij de 2de jaars benj meisjes! Bij de jongens benj kan Zias Michiels zich weer mooi in de top 10 lopen. Ook Ryan, Lars, Lennert en Jasper deden weer hun best bij de allerjonsten.
Bij de pupillen weer een sterke Emma Vandeghinste bij de 1ste jaars pup meisjes met knap zilver! Ook heel schitterende podiumplaatsen voor onze 2de jaars meisjes! Antje De Herdt en Marlies Peeters behaalden prachtig zilver en brons! Mooi zo dames!
Zie ze genieten op dat podium!!!!!!
Bij de miniemen zorgde Noa Wijns voor een knappe overwinning bij de 2de jaars miniemen! Proficiat Noa!
Ook Joris Braspenning liep een mooie 5de plaats bij de jongens. 

Bornem:
Jeroen Leyssenaar zorgde voor een heel knappe en spannende overwinning bij de benjamins jongens 2de jaars! Proficiat Jeroen! Ook nog prachtige resultaten voor Yeabsera Van den Bulck(4de) en Wannes Lauwers(7de) in deze reeks.Ook Timo Bernaerts mooi 6de bij de 1ste jaars.  Bij de meisjes 1ste jaars werd Olivia Leloup mooi 6de en Louise Boonen 7de. Caro, Jutta en Ella vielen mooi op bij de 2de jaars. 
Bij de pupillen liep Eloise Leloup een heel knappe 6de plaats. Ook Esther weer heel mooi in deze reeks!
Bij de miniemen weer een heel sterke overwinning voor Tim Van de Velde! Knap Tim! En Melissa Vets(6de) en Sarah De Bruyn(7de) liepen zich ook heel mooi in de top 10. 

Onze jeugd doet het ook goed in de sneeuw! Geweldig allemaal!