05 januari 2013

busverplaatsing naar Goes!

Iedereen was in zijn nopjes om te vertrekken naar Goes! Eerst ons installeren in het Café Baarends, nrs uitdelen, de vlag ophangen, toer verkennen en dan beginnen aan de opwarming. En ja hoor daar kwamen de interviews al van zeeland. nl. Sommigen vonden het super maar eens de interviewer begon toch nog een beetjes onwennig. Geweldig om te zien!
De wedstrijden waren geweldig bezet door de veeeeeeele Duffelse kleurtjes. Zelfs moeilijk om te supporteren(om niemand te vergeten)! We konden ook de Hollanders bij de jeugd verslaan met het aantal overwinningen! Top!

In de super reeks van de allerjongsten vielen Jeroen Leyssenaar en Emma Van Hoeck mooi op met beiden een schitterende overwinning! Ook in deze reeks nog schitterende podia voor Caro Verbergt, Louise Boonen, Navjot Singh, Tibo Rip, Timo Bernaerts en Febe Van Roosendael. Ook het nieuwe gezichtje Ella deed het al heel goed net als onze superjongsten van '06 en alle anderen! Prachtig allemaal!

Bij de volgende reeks met alle pupillen jongens en meisjes werd Cato Boonen heel knap 2de bij de eerste jaars en Marlies Peeters bij de 2de jaars! Heel fier op het podium dat mocht natuurlijk! Bij de eerste jaars jongens zorgde Wannes Speelman voor een heel knappe overwinning voor zijn clubmaatje Dario Dom die heel mooi 2de werd. Ook een sterke Jelle in deze reeks en mooie resultaten voor alle andere jongens en meisjes! Super!

Bij de miniemen jongens kregen we een volledig Duffels podium! Tim Van de Velde(die het waarschijnlijk leuk vond dat alle meisjes achter hem liepen???) zorgde voor een heel sterke overwinning voor zijn clubmaatjes Elias Vansantfoort en Alessandro Feys. Knap jongens! Bij de dames ook een heel mooie overwinning voor Noa Wijns voor clubmaatje Melissa Vets. Mateo , Jana en Maarten deden ook super hun best in deze reeks.Op de podia moesten we even wachten maar uiteindelijk iedereen heel blij met de lekkere snoep en de geweldige beker!
En dan winkelen maar..... met lekkere pannenkoeken, chips, snoep????? Iedereen kwam aan zijn trekken in het gezellige stadje!

Ik zag dat het goed was!