22 december 2012

Santa-Run- training! Een geweldige sfeer!

Onze eerste Santa-run-training werd een super mooi succes!
Ongeveer 140 atleten deden het schitterend tijdens de loop. Ook de kerstmannen deden het super! Bij de ene kerstman begeeft zijn broek het en de andere houdt het wat minder vol door het meesleuren van zijn dikke buik! Hij vond dan het drankje aan de supporters-kant toch iets beter! Iedereen kwam op zijn manier aan zijn trekken.


Onze allerjongsten liepen 20 of 30 minuut-jes op de piste en daarna doorliepen ze nog het leuke hindernissen-parcours! En mooi dat sommigen waren! Zelfs hele kleine kertmannetjes liepen er ook bij! Geweldig om te zien!

De iets groteren liepen al een 45 minuten of een uur rond en profiteerden ook van het parcours dat klaarstond. Ze vonden het veel leuker door de aangename muziek, de sfeer en de supporters die ze elke keer passeerden! Ook de volwassenen deden het super en vonden het drankje achteraf meer dan goed!


De lichtjes, de vuurkorven, de drankjes en de lekkere pannenkoeken. Iedereen vond wel iets naar zijn zin!
Maar vooral de sfeer en de mooie opkomst maakten het fantastisch!Ik wil dan ook de vele helpende handen bedanken zodat dit mooie initiatief vlot kon verlopen! Bedankt pannenkoekenbakkers, bedankt  bedieners, bedankt klaarzetters en, bedankt jeugdtrainers, bedankt moeke voor de lekkere soep, bedankt ..... en vooral bedankt aan iedereen voor jullie aanwezigheid!!!!!!


Prettige kerstdagen en een super sportief en fantastisch 2013!!!!!!