23 december 2012

cross Lilse bergen

Vandaag een echte cross!!! Modder, bergje, zand en water! Onze jeugd ging er mooi doorheen!


Bij onze jongsten kregen we een prachtige overwinning voor Emma Vanhoeck(2de jaars) die vanaf de start haar plaats niet meer af gaf! Proficiat Emma!
Verschillende top 10 plaatsen bij onze benjamins: Louise Boonen(8ste zelfs met vallen en opstaan bij de 1ste jaars), Caro Verbergt(8ste bij de 2de jaars), Zias Michiels(6de), Timo Bernaerts(10de) en Jeroen Leyssenaer 5de bij de 2de jaars. En mooi om te zien is dat zelfs onze allerjongsten van 2006 steeds opschuiven en ongelooflijk volhouden ook in deze modder! Mooi zo Tom, Lars, Noa, Ryan en Jasper!

Bij de pupillen meisjes eerste jaars maar liefst 3 duffelse meisjes in de top 10! Emma Vandeghinste weer heel sterk 2de, Laura Van den Brande mooi 5de en Cato Boonen 9de! Bij de 2de jaars ook een mooie 8ste plaats voor Antje De Herdt. Bij de jongens een schitterende 5de plaats voor Ian Boyen! Ook Eloise, Wannes, William en Hannes vielen mooi op.


Bij de miniemen 2de jaars een heel mooie overwinning voor Melissa Vets voor haar clubmaatje Noa Wijns die zelfs schitterende kan lopen met 1 spikes( spike verloren aan start)! Knap dames!
Bij de jongens een prachtige 2de plaats voor Tim van de Velde die het vandaag opnam tegen zijn grootste concurrent!
Poficiat allemaal! Ook nog een dikke proficiat aan Esther en Lien die vandaag jarig waren! Lekker die snoepjes na het lopen!!!!