02 december 2012

Boechout: veel podia voor onze jeugd!

We zagen dat het drassig, modderig en koud was. Maar onze jeugd trok zich er weinig van aan! Ze waren er weer met een mooie opkomst en deden het heel goed op!

Lien bij de allerjongsten had het slechtste moment van de dag te verduren en kreeg een grote bui te verduren. Toch mooi volgehouden!
Emma Van Hoeck liep vandaag een schitterende 2de plaats Heel fier stond ze dan ook op het podium! Zias Michiels werd heel knap 3de en maakte er een spannende race van! Nog heel mooie top 10 plaatsen voor Timo Bernaerts(6de), Jeroen Leyssenaer(6de) en Yeabsera Van den Bulck(8ste) bij de benjamins.
Bij de pupillen zagen we weer een heel sterke Emma Vandeghinste aan het werk en zorgde voor een prachtige overwinning! Proficiat Emma! Ook Esther Bernaerts(8ste) en Elle De Haes(10de) deden het heel goed in deze reeks. Antje De Herdt liep ook een mooie 6de plaats bij de 2de jaars. Bij de jongens zagen we een super sterke Ian Boyen aan het werk! Heel fier kon hij het podium op! Mooi zo!
Brent en Simon vielen ook mooi op in hun grote reeksen. 
Bij de miniemen prachtig zilver voor NoƤ Wijns die een heel mooie wedstrijd liep. Ook Melissa Vets weer mooi 6de in deze reeks. Lode Peeters ook een enorm mooie wedstrijd gelopen met een schitterende 4de plaats bij de jongens! Lore terug in het veld na lang out met al mooi begin!

Proficiat allemaal!