25 november 2012

Tilburg: een geweldige dag!

We vertrokken met de bus naar Tilburg, waar we al direct konden feesten voor de 2 jarigen Jeroen en Nienke! Hun verrassing was wel heeeeel lekker! Bedankt!

In Tilburg zochten we dan al snel een Duffels plekje in de tent, waar we veel konden dansen, spelen en de podia konden zien! We konden heel wat Duffelse kleur op het podium terugvinden!
Even op een rijtje:
Emma Vandeghinste heel knap 2de bij de 1ste jaars pupillen!


Jeroen Leyssenaar heel sterk 2de bij de 2de jaars benjamins jongens!


Tim Van de Velde een schitterende overwinning bij de 2de jaars miniemen! Hij werd zelf 'MIJNHEER' genoemde door de speaker! Ze kennen hem daar al duidelijk na 3 jaar op rij te kunnen winnen!!

De benjamins werden ook mooi 3de bij de aflossingen met Jeroen, Caro, Wannes en Louise! Louise deed er schitterend alles aan,de laatste ronde, om dat podium te behouden waar de 3 anderen al heel knap voor zorgden!
De miniemen werden ook heel knap 3de bij de aflossingen met Tim, NoƤ, Elias en Alessandro! Alessandro liep de ronde van zijn leven en kon dat podium prachtig stand houden waar de anderen al veel moeite voor deden!

Ook nog andere heel opvallende prestaties:
Louise Boonen  die nipt naast het podium belandde bij de allerjongsten. Febe Van Roosendaal(8ste),Laura Van den Brande(9de) en Noa  Wijns die zich heel knap in de top 10 konden lopen. Cato Boonen(12de), Antje de Herdt(11de) die ook sterk liepen. Ook de aflossingploeg met Emma, Laura, Antje en Cato mochten gezien worden als 4de! Ook alle andere ploegen deden het super en het was heel leuk om te supporteren omdat er zoveel Duffelse kleurtjes tussen liepen! Ook schitterend onze allerjongsten die het super deden!

Geweldige sfeer, geweldige resultaten en atleetjes die het tof vonden met een leuk parcours! Wat willen we nog meer! Ze waren daar in Nederland ook heel blij met onze grote opkomst dat konden we horen aan de geweldige speaker;