20 november 2012

cross Duffel: met een 'top'-opkomst van onze Duffelse jeugdatleetjes!

Geweldig was het om te supporteren in ons eigen Duffel! Zoveel Duffelse kleurtjes die het tot een schitterend resultaat brachten! Ook de strijd tussen sommige Duffelse atleetjes was heel prettig om te zien! Om de clubkampioen te zijn was het vaak lopen tot op de meet! Geweldig, zo zien wij het graag!

Bij de eerste jaars benjamins maar liefst 3 atleetjes in de top 10. Een geweldige strijd tussen Olivia Leloup(5de) en Louise Boonen(6de) en ook Febe Van Roosendaal(9de) die zich heel knap in de top 10 liep. Bij de 2de jaars een heel mooie 4de plaats voor Emma Van Hoeck en Caro Verbergt die ook knap 9de werd in deze reeks. Bij de jongens eerste jaars een geweldige strijd tussen Tuur Brams(7de), Zias Michiels(9de) en Timo Bernaerts(10de). Bij de 2de jaars een schitterende bronzen medaille voor Jeroen Leyssenaer. Prachtig Jeroen! Ook Yeabsera Van den Bulck(5de) en Robbe Lemmens(8ste) deden het heel mooi in deze reeks. De clubkampioenen waren heel fier met hun beker! Proficiat Olivia, Emma, Tuur en Jeroen!
Bij de pupillen zagen we weer een super sterke Emma Vandeghinste aan het werk en won knap voor eigen volk! Ook Laura Van den Brande liet haar sterke benen zien en kon mee op het podium voor brons! Proficiat dames! Ook Cato Boonen(7de) en Esther Bernaerts(9de) deden het super in deze reeks! Bij de 2de jaars een spannende duffelse strijd tussen Marlies Peeters(6de) en Antje De Herdt(7de) tot op de lijn! Bij de jongens eerste jaars een mooie 10de plaats voor Wannes Speelman die zich nog moest reppen voor zijn clubmaatje Robin Horemans. Jelle Raymaeckers knap gelopen in een heel sterke reeks bij de 2dejaars. De clubkampioenen mogen fier zijn op hun mooie beker! Proficiat Emma, Marlies, Wannes en Jelle!

Bij de miniemen meisjes eerste jaars een prachtige 5de plaats voor Luna Gahete. Bij de 2de jaars een spannende strijd tussen Melissa Vets(4de) en Noa Wijns(5de) en ook Sarah De Bruyn liep zich mooi naar een 8ste plaats. Bij de jongens eerste jaars een sterke Lode Peeters die knap het brons binnenhaalde en Joris Braspenning(4de) die nog lang voor de spanning zorgde! Ook Gilles Lemmens mooi 6de en Elias Vansantfoort die zich net in de top 10 liep. Bij de 2de jaars zagen we weer een heel sterke Tim Van de Velde aan het werk die heel tevreden was met de gouden medaille voor eigen volk! Proficiat Tim! De clubkampioenen weer heel tevreden! Proficiat Luna, Melissa, Lode en Tim!

Iedereen verdient vandaag een DIKKE PLUIM! Wij zijn heel fier op jullie prestaties en vooral op jullie inzet en aanwezigheid! Bedankt atleetjes en ook de vele supporters! Dit doet deugd voor alle jeugdtrainers! Een geweldige Duffelse sfeer!