22 oktober 2012

cross Bonheiden: een mooi begin!

We konden heel wat Duffelse kleuren bewonderen op de zonnige cross in Bonheiden. Ook vele nieuwe gezichtjes die het ook al super goed deden voor de eerste keer!

Bij de benjamin meisjes eerste jaars een heel mooie 4de plaats voor Olivia Leloup.  Ook hier in deze reeks mooie plaatsen voor Louise Boonen(9de) en Sofi Fontyn(11de). Bij de 2de jaars zagen we Emma Van Hoeck, die voor de eerste keer al heel fier mag zijn op haar 6de plaats. Ook hier liep Caro Verbergt zich heel knap naar de 8ste plaats en Roos was mooi 11de. Bij de jongens liep Zias Michiels schitterend naar de 5de plaats bij de eerste jaars en bij de 2de jaars een mooie top 10 plaats voor Jeroen Leyssenaar(8ste). Timo en Thomas vielen ook mooi op in deze reeksen. Ook de nieuwe gezichtjes deden het al heel goed! Mooi zo Jelte, Noa, Hannelore, Ryan, Alessandro, Kasper,.... .
Bij de pupillen meisjes weer een prachtig begin voor Emma Vandeghinste die het al direct mocht opnemen tegen haar grootste concurrent en het haar niet makkelijk maakte! Proficiat met deze sterke 2de plaats!

Ook in deze reeks een schitterende 5de plaats voor Laura Van den Brande en Cato Boonen werd knap 8ste. Ook Elo├»se, Maya en Esther vielen mooi op! Bij de 2de jaars een mooie 8ste plaats voor Jetse Peeters! Hier in deze reeks ook een mooie Duffelse spurt tussen Marlies, Tinne en Sasha.  Jorien en Nona ook al knap voor de eerste keer. Bij de de jongens viel de nieuwe Ian al mooi op bij de 2de jaars!
Bij de miniemen meisjes een schitterend podium bij de 2de jaars waar Noa Wijns sterk naar de overwinning liep en Melissa Vets heel knap 3de werd! Proficiat dames!

Bij de eerste jaars een mooie Duffelse spurt tussen Sien, Laura en Hanna. Bij de jongens eerste jaars mooie top 10 plaatsen voor Lode Peeters(8ste) en Joris Braspenning(10de). Jannes ook mooi voor de eerste keer. Tim Van de Velde ook weer in goede doen bij de 2de jaars en pakte zijn eerste overwinning! Proficiat Tim!

Iedereen deed het al super op deze eerste cross! Proficiat! En de opkomst was ook heel goed! Dit doet de trainers deugd!
Doe zo verder!