21 oktober 2012

Aflossing te Gent: Geweldige resultaten voor onze jeugd!!!!

Onze eerste cross in de vorm van een aflossing was een super groot succes voor onze jeugd!!! We zijn het seizoen al schitterend begonnen met een mooie opkomst en geweldige prestaties voor iedereen!!!! De trainers waren alvast tevreden! Doe zeker zo verder!

De benjamins meisjes begonnen al mooi met een mooie 7de plaats(Roos, Caro, Emma) en de 2de ploeg(Louise, Jutta, Nienke) volgde mooi op een 18de plaats.

De benjamins jongens Yeabsera, Jeroen en Wannes deden het prachtig met een 2de plaats! Proficiat jongens! Tof dat jullie konden schitteren op dat mooie podium!

De pupillen meisjes Antje, Emma en Jetse deden het schitterend en mochten dan ook wel pronken op het hoogste schavotje van dat grote podium!! Prachtig meisjes! En kijk hoe blij en fier op het podium!

Ook hier deden de 2de(16de) en 3de(34ste) ploeg het heeeel goed tussen de massa. Mooi zo Laura, Hana, Marlies, Cato, Elle en Tinne!

De jongens pupillen konden mooi in de eerste helft(27ste) eindigen tussen het grote aantal ploegen(77). Knap Ward, Wannes en Jelle!

De miniemen meisjes(NoƤ, Melissa, Jana) liepen mooi in de kijker en konden mooi eindigen binnen de top 10(9de) net als de jongens met een heel mooie 5de plaats(Lode, Tim, Joris)! Prachtig! Luna, Hanne en Julie deden het hier ook heel goed!

Een goede start voor AL onze atleetjes! En bedankt supporters voor de leuke sfeer! Ook dank je wel aan Jelte en Dries die in Gent ook paraat stonden om in te vallen! Lars deed het ook al goed bij de sterren!
DOE ZO VERDER!!!!!!!!!!!!