30 september 2012

laatste zomerwedstrijd te Lier: Antw.crit.finale

Een mooie opkomst van onze jeugd, een prachtig weertje, veel persoonlijke records, mooie podia en verschillende atleetjes die hun extra prijs konden ontvangen! Mooi om het seizoen af te sluiten!

We konden de dag al prachtig starten met 3 mooie podia bij de aflossingen:
De benjamins meisjes haalden goud met Laura, Elle, Cato en Emma  maar ook heel knap brons met Esther, Caro, Roos en Maya! Mooi zo'n kleurrijk podium!

De pupillen jongens konden ook fier het podium op voor brons met Joris, Alessandro, Jelle en Lode.Bij de benjamins meisjes werd de 60m een mega spannende race waar Cato Boonen met zilver een mooi pr(9.92) liep met een millimeter(eveneens 9.92) voor haar maatje Emma Vandeghinste. Bij ver zorgden ze dan voor een voltallig Duffels podium (Emma, Laura en Cato). Ook de 600m goud (voor Emma) en brons(voor Laura). Het kon weer niet beter voor deze 3 dames! Mooi einde als benjamin!!!!

Ook Jari een mooi record bij hokey met 26m19 net als een grote verbetering bij Timo met 22m72. Jeroen Leyssenaer geweldig op zijn 600m met een knappe 2.05.10! Ook Wannes Lauwers liep een schitterende 600m(2.15.92) net als een mooi pr op 60m. Nienke deed er ook heel wat secondjes af op de 600m.
Bij de pupillen prachtig goud voor Sien Geerts bij kogel met maar liefst 8m74 en Lore Leemans hier ook super met ook een schitterend record van 8m51 en zilver! Ook zus Hanna deed er weer wat cm's bij. Proficiat dames!
Bij het ver sprong Sien ook een mooie 3m84 en ook zilver nam ze mee naar huis. Bij ver gingen Marlies, Antje en Hanna ook mooi over de 3m. Sasha weer een mooie spurt. Joris Braspenning deed het heel goed bij ver met een knappe 4m11(pr) en welverdiend brons voor zijn clubmaatje Lode die ook mooi 3m98 sprong. Jelle ook een mooi record bij ver met 3m36 en Alessandro deed het weer mooi bij kogel.
Bij de miniemen liep NoƤ een schitterende 300m in 48.29 als eerste jaars. Tom deed het mooi bij kogel met 8m84.

Proficiat allemaal! Een mooie sluiter van het zomerseizoen! Bedankt trainers voor jullie geweldige inzet! Tof dat de ouders zo'n mooi team zijn en er steeds staan met hun geweldige atleetjes!
Nu effe rustperiode en andere dingen en dan ons weer klaarmaken voor de komende winter!