29 mei 2012

meerkamp te Lier: clubrecord en winst voor Emma!

Een mooie opkomst van onze jeugd te Lier! Schitterende resultaten en enorm veel pr's konden we zien! Proficiat allemaal! Tof dat er zoveel nieuwe gezichtjes ook meededen!

Emma Vandeghinste zorgde bij de benjamins voor een heel knappe en sterke overwinning op de meerkamp en een clubrecord op de 600m in 2.02.26! Super Emma! Je eigen clubrecord weer wat aanscherpen! Laura Van den Brande werd hier ook heel mooi 3de met een vloote spurt vandaag. En Cato Boonen ook vlotjes de top 10 binnen op de 5de plaats. Ook vele anderen van de meisjes super veel pr's verbeterd! Geweldig en doe zo verder Caro, Kato, Esther, Femke en Nina!!! Bij de jongens een mooie 4de plaats voor onze eerste jaars benj Yeabsera Van den Bulck die weer een geweldig spannende 600m liep en zijn hokey ver gooide. Dario Dom(9de) ook mooi binnen de top 10.  Ook Tibo viel op met zijn vlotte spurt en mooie sprong bij verspringen. Super ook voor Wannes, Simon, Wannes, Timo, Robin en Fons met hun vele pr's en geweldige inzet!
Bij de pupillen meisjes twee top 10 plaatsen voor Lore Leemans(5de) die haar verspringen vandaag wel mooi verbeterde en Jetse Peeters(10de) die een mooie spurt neerzet! Laura viel ook op bij de spurt en het ver. Luna de eerste keer onder de 10" bij de 60m. Hanna L deed het dan weer goed bij de kogel. Ook Antje, Marlies en  Hana weer met pr's naar huis. Bij de jongens schitterende resultaten voor Joris Braspenning(5de) met daarbij een heel vlotte 1000m en Lode Peeters(7de) met een wervelende spurt. Schitterend! Maarten en Jens, voor de eerste keer, hadden ook weer de geweldige inzet.
Bij de miniemen een mooie 7de plaats voor Eline Croes die vlotte werpnummers liet zien. Anke en Noa deden het dan weer mooi bij de loopnummers. Julie ook weer mooi van de partij!
Bij de jongens deed Tim Van de Velde het super op zijn 1000m.

Schitterend allemaal! Wij zijn blij met de mooie opkomst en de individuele prachtige resultaten! Dat we zoveel pr's kunnen noteren doet voor iedereen deugd!