02 mei 2012

Antw. crit. Duffel: Proficiat voor jullie talrijke opkomst!!!


Onze jeugdtrainers waren super blij met de talrijke opkomst van de Duffelse jeugd! Ook vele(soms nog onwennig) nieuwe gezichtjes waren van de partij! Dit doet ons deugd! Ook tof om te zien was de gezellige sfeer tussen de kinderen en de ouders!
De Duffelse kleuren mochten dan zeker ook gezien worden!!! 
We begonnen met de aflossingen waar de pupillen jongens(Lode, Joris, Jelle en Neil) al een schitterende en sterke overwinning lieten zien. Proficiat jongens!! Ook heel mooi zilver voor de benjamins meisjes( Emma, Laura, Maya en Elle) en jongens( Jeroen, Yeabsera, Tibo en Dario). Mooi zo!
Ook super veel persoonlijke records!!! Teveel om op te noemen!!!! Proficiat allemaal en doe zo verder!!!
Aflossing benjamin meisjes
Bij de benjamins een mooie 27m bij hokey voor Emma Vandeghinste en goed voor goud. Tibo Janssens spurt zich knap naar brons in een mooie 10.08. Laura Van den Brande ging tevreden naar huis met goud bij ver(3m53) en zilver op de 600m in een schitterende 2.06.30. Yeabsera Van den Bulck liep de spurt van zijn leven op de 600m en werd heel knap en sterk 3de in 2.03.78 en zijn hokey vloog ook heel mooi naar 30m29(zilver).
Bij de pupillen weer een wervelspurt voor Neil Hendrickx in een super sterke 8.73 en goud. Bij hokey gingen Hana Van den Bulck (30m60) en Lore Leemans(30m34) over de 30m en de vriendinnen stonden dan ook fier naast elkaar op het podium. Sien Geerts heel mooi 3de bij ver met een sprong van 3m 64. Alessandro Feys een schitterende stoot bij kogel met 9m26 en winst.
Bij de miniemen een heel mooie 1000m voor Aline Delbaen in 3.20.54 en dit op haar eentje.
Proficiat allemaal!!!