06 februari 2012

PK te Kessel: provinciale titel voor Aline Delbaen!

We moesten de kou trotseren. Voor sommigen was dit echt afzien: koude handen, koude voeten,.... . Maar gelukkig was de zon er en de vele supporters die de pijn een beetje konden verzachten. En we konden dan van onze jeugd hun prestaties zeker niet klagen!

Een schitterende en heel sterke overwinning voor 2de jaars miniem Aline Delbaen! Proficiat meisje! We zagen heel veel trotse en blije gezichten op het Duffels front!
Emma Vandeghinste schitterend zilver bij de 2de jaars benjamins, Yeabsera Van den Bulck heel knap brons bij de jongste benjamins en Tim Van de Velde sterk zilver bij de miniemen! Een dikke proficiat!

Ook nog vele andere opvallende prestaties: Bij de benjamins liep Jeroen Leyssenaer zich nog sterk naar een 6de plaats na een moeizame start. Cato Boonen heel knap 7de bij de benjamins 2de jaars. Bij de pupillen 1ste jaars een heel mooie 5de plaats voor Antje De Herdt en bij de 2de jaars werd Lore Leemans knap 6de. Bij de jongens een mooie 7de plaats voor Joris Braspenning na een vlotte eindspurt. Bij de miniemen meisjes 1ste jaars een mooie 7de plaats voor dappere Noa Wijns. Michèle De Smet (5de) en Amélie Neyrinck(8ste )deden het ook super bij de 2de jaars.

Aan iedereen die deze koude cross trotseerden een welverdiende proficiat! wij waren vooral heel blij dat jullie er weer stonden en jullie uiterste best deden! Tof de Duffelse kleuren te zien met een schitterende inzet! Wij zijn fier op jullie!