15 januari 2012

cross Herentals 15/1

Een schitterend weertje om te crossen, met de stralende zon. Het was niet makkelijk om top 10 te halen vandaag met de toch wel mooi bezette reeksen. Maar toch konden we enkele podia versieren en verschillende top 10 plaatsen. Enkele opvallende prestaties op een rij:

Bij de benjamins meisjes een mooie 2de plaats voor Emma Vandeghinste! Jeroen Leyssenaer ook knap binnen de top 10 met de 9 de plaats. Ook Ester en Sofi vielen mij vandaag knap op! Onze benjamins waren met een mooi groepje en deden allen schitterend hun best! Doe zo verder!
Bij de pupillen een schitterende bronzen medaille voor Antje De Herdt! Ook Jetse Peeters super knap in deze reeks met een 5de plaats. Lode Peeters spurtte zich heel mooi net in de top 10. Sien viel vandaag ook mooi op. Proficiat pupillen jullie deden het weer met geweldige inzet!
Bij de miniemen meisjes 1ste jaars een mooie 9de plaats voor Noä Wijns. Bij de 2de jaars was er een schitterende spurt door Aline Delbaen met een bronzen welverdiende medaille. Ook Michèle De Smet deed het super met een 6de plaats. Amélie, Melissa en Jana vielen ook knap op. Die meisjes steeds mooi aanwezig, maar waar zijn die jongens toch?

Bravo allemaal!