29 januari 2012

cross Ekeren: 3de met de Gieles cup!

Onze jeugd deed het weer super goed! We werden dan ook onverwacht schitterend 3de met de Gielescup( je zal ervoor beloond worden!). Hadden thans verschillende reeksen jongens zonder Duffelse atleetjes. Zo zie je dat de anderen super hun best deden hé!

De allerjongsten waren weer met een mooi groepje. Nieuwe gezichtjes die we zien terugkomen doet ons deugd! Bij de eerste jaars benjamins liep Caro Verbergt zich net in de top 10. Jutta en Nienke vielen ook mooi op in deze reeks. Bij de al iets oudere meisjes een spannende spurt voor Emma Vandeghinste die nipt 2de werd. Bij de jongens een knappe 3de plaats voor Yeabsera Van den Bulck en ook Jeroen Leyssnaermooi 5de in deze reeks. Wannes Speelman liet zich merken in de 2de reeks met een mooie 8ste plaats.
Bij de pupillen een schitterende 4de plaats voor Antje De Herdt. Ook een mooie 7de plaats voor Jetse Peeters. In deze reeks viel vandaag Lisa enorm op met haar puike prestatie. Lore Leemans liep een heel sterke wedstrijd en werd knap 4de. Ook haar trainingsmaat Lode Peeters deed het weer super vandaag met een mooie 5de plaats.
Bij de miniemen een heel mooie wedstrijd voor Noä Wijns met een schitterende 4de plaats. Bij Aline Delbaen bleef het spannend tot de laatste rechte lijn en werd sterk 2de. Amélie(6de) en Lisa(8ste) ook mooi in de top 10 hier. Tim Van de Velde liep weer een mooi solowedstrijd! Proficiat!

De aanwezigen zullen ervoor beloond worden en alvast aan iedereen een dikke proficiat!