22 januari 2012

cross Bornem 22/1

Een echte cross was het vandaag! Veel modder, plassen en wind. Onze jeugd heeft dan ook duidelijk moeten ploeteren en brachten het er mooi van af! Knap allemaal!

Bij de allerjongsten enkele nieuwe gezichtjes die het voor hun eerste keer super goed deden! Bij de 2de jaars benjamins meisjes een mooi trio in de top 10. Met Laura Van den Brande die duidelijk op het thuisfront liet zien wat ze kan met een mooie 5de plaats, Cato Boonen knap 7de en Maya Van den Bossche mooi 9de in deze reeks. Bij de pupillen liep Hana Van den Bulck zich juist binnen de top 10 bij de meisjes. Bij de pupillen jongens een schitterende wedstrijd voor Lode Peeters met een heel knappe 4de plaats. Ook in deze reeks mooie plaatsen voor Ilias Van Nuffel(8ste) en Joris Braspenning(9de). Bij de miniemen meisjes 1ste jaars liep NoƤ Wijns zich weer mooi naar een 9de plaats. Aline Delbaen weer een heel sterke wedstrijd bij de 2de jaars met welverdiend brons. Tim Van de Velde weer op post en liet duidelijk zien dat de modder hem deugd deed met een schitterende overwinning. Proficiat Tim!
Ook de velen anderen deden het weer prachtig! Tof dat jullie er weer bij waren en konden genieten van deze ECHTE cross! Proficiat ik ben fier op jullie!