08 januari 2012

busverplaatsing GOES!

We konden heel stipt vertrekken met de volle bus naar Goes! Iedereen was in zijn nopjes! Een leuke en ontspannen uitstap!

Natuurlijk ook op deze aangename dag veel schitterende resultaten bij de jeugd:

Caro Verbergt zorgde bij de allerjongsten voor de eerste overwinning van 2012! Ook Louise deed het in deze reeks heel knap en is zelfs nog een jaar jonger. Bij de jongens was Wannes Lauwers heel blij met het podium(had dit niet verwacht, want was nog rustig de bokes aan het eten in het café, maar nog nipt op tijd geroepen om van dit zilver en de snoepjes te genieten!). Bij de 2de jaars een knappe overwinning voor Jente Van den Bosch en Maya Van den Bossche ook heel fier op het podium voor het brons! Ook knap werk van Femke, Cato, Kato, Navjot en Savjot.
Bij de pupillen meisjes schitterend goud voor Jetse Peeters en ook zus Marlies mee op het podium voor het brons! Een fiere papa keek toe! Bij de jongens een heel tevreden Jelle Raymaeckers op de 3de plaats! Alessandro Feys(2de) en Maarten Lauwers(3de) ook heel fier op het podium bij de 2de jaars. Sasha, Jarno en Jesse ook weer met volle inzet!
Bij de miniemen meisjes een volledige Duffelse top 9! Schitterend om te zien! Op het podium met mooie lachende gezichten:Aline Delbaen, Amélie Neyrinck en Noä Wijns. Anke , Lisa, Eline, Jana, Femke en Julie waren het mooie gevolg in de rij! Bij de jongens Tim Van de Velde terug na ziekte en deed het al naar behoren met het goud. Mateo ook weer mooi op post!

Weer een mooie geslaagde Duffelse uitstap! Spijtig dat die trainers zo weinig snoep kregen!!!!! Waarschijnlijk weer veel te lekker zeker!