06 december 2011

cross Boechout

32 Duffelse atleetjes aan de start in Boechout. Ze deden het dan ook weer heel goed!

Bij de jongsten ging Emma Vandeghinste er weer vlotjes vandoor. Proficiat Emma! Ook Laura Van den Brande liep een mooie 6de plaats. Bij de jongens ging Yeabsera Van den Bulck weer mooi in duel en nam knap het zilver mee. Jeroen Leyssenaar deed het ook weer goed met de 6de plaats. De meisjes Leloup, Ester, Arjen, Zias en de andere benj. vielen ook weer mooi op.
Bij de pupillen een heel mooie 4de plaats voor Jetse Peeters voor clubmaatje Hana Van den Bulck(5de). Bij de 2de jaars een knappe 5de plaats voor Lore Leemans. Haar zus Hanna komt ook steeds verder naar voor. Bij de 2de jaars jongens knap 3 Duffelse atleetjes in de top 10: Joris Braspenning(4de), Lennert Prinsen(9de) en Lode Peeters(10de). Ook Jelle, Frederick en Lore vielen op.
Bij de miniemen 1ste jaars een schitterende 3de plaats voor Julie Ceuterick . Ook NoƤ Wijns hier mooi in top 10. Bij de 2de jaars een heel sterke en vlotte overwinning voor Tim Van de Velde. Geweldig Tim! Aline Delbaen zegt onderweg wel dat ze het niet meer ziet zitten maar vol karakter behaald ze dan toch een knappe 2de plaats. Ook Lisa Criaco heel mooi 7de in deze reeks. Ook de andere miniemen deden weer goed hun best.

Schitterend allemaal!