13 november 2011

cross Duffel: Mooie opkomst van de jeugd!

Onze trainers waren heel tevreden over de Duffelse opkomst op onze eigen cross!! (toch missen we er nog enkelen, hopelijk zullen ze er de volgende keer zeker bij zijn!) Een mooie groep en dan ook nog schitterende resultaten! Proficiat allemaal! Leuk om al die vele nieuwe gezichtje aan het werk te zien! Ze deden het geweldig! Ook dankjewel aan de ouders die klaar stonden voor hun superatleetjes! Voor sommigen zeker nog effe wennen.

Even enkele opvallende prestatie op een rij:

Caro Verbergt mooi 7de bij de jongste benjamins meisjes. Bij de 2de jaars meisjes een geweldige overwinning voor Emma Vandeghinste! Proficiat Emma! Laura Van den Brande(6de) en Cato Boonen(10) ook knap binnen de top 10. Bij de jongens een spannende strijd bij de jongste benjamins waar Yeabsera Van den Bulck knap 2de werd! Heel veel nieuwe gezichtje in deze reeksen die het schitterend deden, zelfs de allerjongsten van 2005! Wij zijn fier op jullie! Caro, Emma, Yeabsera en Tibo werden ook onze jongste clubkampioenen! Proficiat!
Bij de pupillen meisjes mooie plaatsen voor Hana Van den Bulck(4de), Antje De Herdt(5de) bij de eerste jaars en Lore Leemans 7de bij de 2de jaars. Bij de jongens een schitterende 2de plaats voor Joris Braspenning! Ook in deze reeks knappe resultaten voor Ilias Van Nuffel(4de) en Lode Peeters(7de). Ook de anderen in deze reeksen deden het super! Hana, Lore, Jelle en Joris waren heel tevreden met hun clubkampioenenbeker! Proficiat!
Bij de miniemen meisjes een mooie prestatie van Noä Wijns(8ste) bij de eerste jaars. Bij de 2de jaars Aline Delbaen en Michèle De Smet schitterend voor zilver en brons op het podium! Ook Amélie Neyrinck en Anke Van Camp liepen zich knap binnen de top 10. Bij de jongens een heel sterke overwinning voor Tim Van de Velde bij de eerste jaars! Super Tim! Ook Jarne Beuckelaers knap 9de in deze reeks. Bij de 2de jaars een mooie 5de plaats voor Tom Van Cappellen. Hier gingen Noä, Aline, Tim en Tom als fiere clubkampioenen naar huis! Proficiat!

Geweldige resultaten voor IEDEREEN! Spijtig dat ik iedereen niet kan vernoemen want het was super! Een hele dikke proficiat!!!! Alle jeugdtrainers zijn blij met de grote opkomst en met de voor iedereen prachtige resultaten! Volhouden zo!!!!