05 juni 2011

Antw.crit Merksem 5/6: clubrecord voor Jetse!

Een mooie dag met schitterende resultaten en een clubrecord! Ook vele blije gezichten op het podium en super veel persoonlijke records! Mooi allemaal!

De aflossingploegen van de pupillen jongens en de miniemen meisjes konden beiden op het podium. Mooi zo!

Bij de benjamins meisjes en jongens weinig opkomst(spijtig!),maar diegenen die er waren deden het dan wel super goed. Een mooie 3de plaats voor Jelle Raymaeckers bij het hoogspringen met 1m10(pr). Jetse Peeters(2.07) en Hana Van den Bulck(2.08) maakten er een schitterende en heel spannende 600m van en behaalden welverdiend goud en zilver! Jetse ook het clubrecord! Ook een mooie 95 cm voor Jetse bij het hoogspringen en goed voor brons. Proficiat! Yeabsera en Emma deden het ook weer super goed! Zeg maar: 'klein maar dapper'!
Bij de pupillen een mooie 3de plaats bij de 60m voor Morgane Calluy en ook knap zilver bij het verspringen met 3m70. Ook Lore, Sien en Hana in goede doen met pr's. Tim Van de Velde won sterk de 1000m in 3.15 en behaalde ook brons bij discus. Ook Joris Braspenning liep een schitterende 1000m en bij ver een mooie sprong. Jitse, Yani, Lode, Allessandro gingen ook met pr's naar huis. Schitterend allemaal!
Bij de miniemen zorgde Sofie van de Velde voor dubbel goud(ver, 1000m) en brons(80m). De 1000m in een mooie 3.13. Ook Elise Duthoo terug in goede doen na haar kwetsuur in een vlotte 3.18(brons). Nog super resultaten voor de miniemen op de 1000m voor Ines(3.22), Michèle(3.24), Naomi en Amélie. Eline Croes mooi boven de 21m bij het speerwerpen en knap brons. Ook hier een pr voor Valérie boven de 19m. Seppe een mooie stoot boven de 8m bij kogel. Kevin en Govanni ook weer knap van de partij!

Geweldige prestaties! Ik ben fier op jullie! Doe zo verder! Maar vooral jullie regelmatige opkomst doet veel deugd! Bedankt!