27 februari 2011

cross Essen

Onze laatste cross voor het BK. Het was echt cross met bergskes, modder, wind,... . En onze jeugd ging er weer voor!

De allereerste start met onze toekomstige Duffelse jeugd deed het super! Roos Van den Berghe en Caro Verbergt fier op het podium voor het goud en zilver! Ook de andere kabouters deden het super en ploeterden dapper door de modder!

Bij de eerste jaars benj. weer een vlotte Emma Vandeghinste op de 4de plaats. Hana Van den Bulck heel sterk 2de bij de 2de jaars. Mooi Hana! Hierbij liepen Jetse Peeters en Antje De Herdt zich ook nog in de top 10. Bij de jongens een tevreden Yeabsera Van den Bulck op de 6de plaats. Nienke en Jeroen vielen ook weer op en Arthur liet een vlotte eindspurt zien!
Bij de pupillen meisjes weer een mooie top 10 plaats(8ste) voor Lore Leemans bij de eerste jaars en een schitterende 2de plaats voor Julie Ceuterick bij de 2de jaars. Proficiat Julie! Bij de jongens een super sterke Tim Van de Velde die zijn grootste concurrent op de hielen zat en fier 2de was! Knap Tim!
Bij de miniemen 1ste jaars Aline Delbaen die weer mooi naar een 5de plaats liep en een knappe 5de plaats voor Ines Van Nuffel bij de 2de jaars, waarbij Berbe Bosmans zich weer mooi in de top 10 liep!
Het was een zwaar parcours, maar Duffel liep zich er vlot door!