30 mei 2010

Vertommen-Cuddy meeting te Duffel op 29 mei

Onze Duffelse jeugd was minder talrijk dan anders te Duffel. Maar diegenen die er waren deden het heel goed. De wind maakte het er niet makkelijk op. Pal wind op bij de 60m en ook de 600m was niet simpel met die wind het laatste stuk.
De pupillen jongens zorgden voor een nieuw clubrecord op de 3X600m!!! Knap Stijn, Tom en Tim!

Enkel mooie prestaties op een rij:

Bij de benjamins meisjes zilver voor Antje De Herdt(10.25) en brons voor Sien Geerts(10.45) op de 60m. Bij de jongens een mooie 9.85 met goud voor Lode Peeters en Joris Braspenning brons met 10.30.
Bij de pupillen een mooie 9.50 voor Stijn Van Slagmolen.
Bij de miniemen meisjes een volledig duffels podium met Jody Doossche (12.14), Sofie Van de Velde (12.22) en Nele Steemans(12.35).
Bij de aflossingen goud en zilver voor beide ploegen benjamins meisjes. Proficiat Jetse, Hana, Sien, Marlies, Lisa en Luna. Bij de jongens was het spannend en haalden knap goud binnen. Proficiat Allessandro, Lode en Joris!!
Bij de pupillen brons voor de meisjes Julie, Dagmar en Aline. De jongens deden het super met een nieuw clubrecord (6.12.47)en zilver! Schitterend Stijn, Tom en Tim!!
Bij de miniemen meisjes haalden we zilver en brons. Mooi zo Jody, Elise, Sofie, Anke, Valérie en Nathalie. Ook de jongens deden het goed met Govanni, Lauden en Jochen!

Proficiat aan iedereen! Super!!!