09 februari 2010

PK cross Mechelen 7/2

Een hele mooie opkomst van onze jeugd, vooral de allerjongsten waren met velen! Tof! Volhouden zo!! De trainers waren blij met deze opkomst!

Algemeen schitterende resultaten voor onze jeugd. Proficiat aan iedereen!!! Ook een interclubtitel voor de miniemen meisjes! Knap Elise, Sofie en Jody!!

Nog enkele individuele mooie resultaten op een rijtje:
Bij de allerjongste benjamins meisjes een mooie 11de plaats voor Jetse juist voor Antje. Ook Jana viel op in deze reeks. Bij de jongens mooie resultaten voor Jelle en Allessandro.
Bij de pupillen meisjes een schitterende 4de plaats voor Aline Delbaen. Bij de jongens knap brons voor Tim Van de Velde! Ook Jitse schuift terug op naar voren.
Bij de miniemen meisjes een knappe 3de plaats voor Elise Duthoo, voor haar maatjes Sofie Van de Velde. Ook Ines deed het goed in deze reeks. Bij de 2de jaars ook een mooie 7de plaats voor Jody Doossche. Bij de jongens een mooie wedstrijd voor Govanni.

Heel wat mooie prestaties door onze jeugd!!! Er waren er nog veel meer dan hierboven en ze deden allemaal super hun best. Ga alvast eens kijken naar de uitslag op www.ramatletiek.be. Ook enkele gezichten die we niet zoveel zien(en het heel goed deden!). Volhouden zo, dit doet de trainers deugd!