22 februari 2010

cross Kessel 21/2

Tof dat we met een mooie opkomst waren! We gingen dan ook naar huis met 2 clubklassementen voor de benjamins en miniemen meisjes. Jetse en Berbe zijn de gelukkigen met de beker!

Verschillende knappe resultaten op een rijtje:

Bij de benjamins meisjes 1ste jaars knap brons voor Jetse Peeters, haar clubmaatje Hanah Van den Bulk ook mooi 6de in deze reeks. Lisa viel ook op vandaag. Mooi zo meisjes! Bij de 2de jaars een sterke Lore Leemans op de 2de plaats! Knap en volhouden zo! Bij de jongens een knappe 6de plaats voor Jelle Raymaekers.
Bij de pupillen eerste jaars een heel mooie 6de plaats voor Cato Steemans. Bij de 2de jaars een knappe 4de plaats voor Michèle De Smet ook Aline Delbaen hier een mooie 7de plaats. Bij de jongens een spannende wedstrijd voor Tim Van de Velde die knap zilver haalde.
Ook bij de miniemen meisjes een superspannende spurt voor Elise Duthoo die het goud binnenhaalde. Proficiat Elise! Ook Berbe Bosmans deed het heel goed in deze reeks(5de). Bij de 2de jaars knap zilver voor Jody Doossche. Mooi zo! Bij de jongens werd Govanni Feys heel sterk 3de.

Supermooie prestaties en verschillende aanwezige atleetjes! Super!!!