31 januari 2010

cross Ekeren 31/1 Mooie 3de plaats met Gieles cup!!!

Heel wat schitterende resultaten en een knappe 3de plaats met de Gielescup!!! De atleetjes die aanwezig waren zullen ervoor beloond worden!!! Proficiat aan iedereen!! Onze club mocht gezien worden!!!! We zijn fier op jullie!

Hier nog enkele individuele mooie resultaten op een rijtje:
Weer een mooie prestatie voor Robin bij de andersvaliden.
Bij de benjamins een mooie start met een knappe 3de plaats voor Jetse Peeters. Ook Antje De Herdt werd mooi 5de in deze reeks. Bij de 2de jaars een mooie 6de plaats voor Lore Leemans. Bij de jongens liep Sander Verwimp zich juist in de top 10.
Bij de pupillen een schitterende 2de plaats voor Aline Delbaen. Ook Michèle deed voor de eerste keer mee en liep al knap een 11de plaats. Bij de eerste jaars ook nog een knappe 6de plaats voor Julie Ceuterick. Bij de jongens een sterke overwinning voor Tim Van de Velde. Ook Jonas Wyns liep een mooie 8ste plaats in deze reeks.
Bij de miniemen een heel spannende spurt voor Sofie Van de Velde die ze het zilver bezorgde. Bij de 2de jaars een knappe 4de plaats voor Jody Doossche en Nathalie Van den Eede liep zich ook juist in de top 10 in deze reeks. En bij de jongens weer een mooie 8ste plaats voor Govanni Feys en bij de 2de jaars een mooie 7de plaats voor Jordy Corremans en ook een 10de plaats voor Jochen Meyvisch.
Ook superprestaties voor onze jongste jeugdtrainers!!!! Zelfs een koprol aan de lijn kon er nog af!!! Doe zo verder!!!
Heel wat schitterende prestaties, mooi zo!!!!!! Doe zo verder! Wij zijn tevreden!