15 november 2009

cross Duffel 15/11: Schitterende opkomst van onze jeugd!!!!

De jeugdtrainers zijn heel tevreden met de grote opkomst van onze jeugd!!!!! Een hele dikke proficiat aan iedereen! Maar liefst 87 aankomsten van onze eigen jeugd!!!

Bij de benjamins meisjes eerste jaars een schitterende overwinning voor Jetse Peeters en ook knap brons voor Antje De Herdt juist voor haar clubmaatje Hannah Van Den Bulck. Ook nog een mooie top 10 plaats voor Marlies Peeters(7de). Bij de 2de jaars werd Lore Leemans de clubkampioen met een mooie 11de plaats(spijtig dat ze gevallen was!). Bij de jongens eerste jaars een heel knappe 6de plaats voor Sander Verwimp en mocht ook pronken met de clubkampioenbeker! Bij de 2de jaars een knappe 10de plaats voor Allessandro Feys. Ook Lode en Thomas deden het heel goed en hielden het spannend tot op de lijn. Nog vele andere benjamins deden het super goed! Proficiat aan iedereen!!!!
Bij de pupillen werd bij de 1ste jaars Cato Steemans knap clubkampioen met een 11de plaats en Tine hield het ook nog spannend tot op de lijn. Bij de 2de jaars weer een heel mooie top 10 plaats voor Aline Delbaecn. Bij de jongens schitterend goud voor Tim Van de Velde bij de eerste jaars en Tom Van Cappellen werd mooi clubkampioen bij de 2de jaars(13de).
Bij de miniemen eerste jaars een mooi spannend duel waarbij Sofie Van de Velde zorgde voor goud en Elise Duthoo voor zilver. Ook een knappe 5de plaats voor Ines Van Nuffel en nog mooie top 10 plaatsen voor Dorien Verlinden(7de) en Berbe Bosmans(9de). Bij de 2de jaars knap zilver voor Jody Doossche en Anke Windelinckx werd ook mooi 7de. Bij de jongens eerste jaars een knappe 7de plaats voor Govanni Feys en Jonas Verbist werd mooi 10de. Bij de 2de jaars een knappe 7de plaats voor Jordy Corremans.
Super resultaten! Super opkomst! Blije atleetjes, trainers en ouders!!! De Duffelse jeugd viel op!!! Doe zo verder! Bekijk zeker onze uitslag en de mooie foto's op onze site!