15 maart 2009

jeugddag Gent 14 maart

We vertrokken met een dubbeldek naar Gent. Onderweg was het wel een beetje minder door de ongelooflijke file( 3uur rijden tot Gent). Eens we in de sporthal aankwamen konden we heel snel, enkel met een beetje vertraging, aan onze proeven beginnen. Heel wat ploegen haalden de achterstand al heel snel in.

We waren met 4 benjamins ploegen , 3 pupillen ploegen en 4 miniemen ploegen! Tof dat we zo talrijk waren! Enkel maar tevreden gezichtjes en altijd maar in de weer. Tof om bezig te zien. Heel mooie spandoeken en mooie clubtenu zagen we regelmatig op de piste passeren. Duffel mocht gezien worden!

Kinball, tunnelrace, step, rope-skipping, aflossing, werpen, hordenloop, zoekspel, touwtrekken, steltenloop, skilopen, ... heel wat leuke dingen kwamen aanbod.

Nadien kregen we een mooie beloning voor de geslaagde dag. En de groepsfoto en meerdere individuele foto's moet je zeker maar eeens bekijken op onze site(bedankt Nancy!).

Ook een hele dikke 'dankuwel' voor al onze enthousiaste begeleiders!!!!

Een toffe bende konden we de ganse dag aan het werk zien. Nu nog een weekje rust en dan maken we ons klaar voor het komende zomerseizoen.