20 november 2006

eigen Duffelse cross 19/11/06

Ondanks het miserige weertje toch nog een mooie opkomst van onze eigen Duffelse jeugd. Hier enkele knappe prestaties op een rijtje:
Bij de benjamiens meisjes zorgde Sofie Van de Velde voor de eerste Duffelse overwinning. Ook in deze reeks liep Elise Duthoo een mooie 5de plaats. Bij de jongens moest Tim Van de Velde spurten tot op de lijn en werd nipt 4de.
De meisjes pupillen eerste jaars maakten er een spannende wedstrijd van. Nathalie Van den Eede werd knap 2de en Anke Windelinckx werd mooi 4de in deze reeks. Bij de tweede jaars zorgde Lies Van Dessel voor een schitterende overwinning met ruime voorsprong. Bij de jongens hadden we Beau Boeynams op een mooie 5de plaats.
Bij de miniemen meisjes liepen Lisse Leemans(1ste jaars) en Jenthe Adriaens(2de jaars) beiden naar de overwinning. Bij de 2de jaars liep Sara Van de Velde ook nog een knappe 3de plaats. Je ziet dat we toch weer veel top 5-plaatsen konden bereiken. Ook vele andere Duffelse atleetjes lieten zien wat ze konden en liepen schitterende resultaten. Mooi zo! Bekijk de uitslagen maar!
Groetjes van een tevreden trainster!!
UITSLAGEN DAMES UITSLAGEN HEREN FOTO'S