25 maart 2006

17de Jeugddag in Gent (Topsporthal)

Deze zuiver recreatieve dag was weerom een succes. Meer dan 2000 kinderen hebben kunnen genieten van verschillende disciplines. Lange wachttijden waren er niet en dit dankzij de goede organisatie.
Er heerste een goede clubsfeer die vooral te wijten was aan de uitstekende begeleiding van de mama’s (deze hebben ook actief deelgenomen).
Speciale dank aan Patricia (Van Dijck), Pascale (Wilms), Diane (Verhoeven), Elke (Driessen), Chantale (Windelinckx), Christine (Cuypers) en Nadine (Van Den Eede). Nadine heeft er ook voor gezorgd dat wij een mooie spandoek hadden.
Enkele zelfgeschreven reacties:
Sofie Van de Velde en Dafne Van Dijck: 40m horden, touwtrekken, touwspringen, hinkel- en evenwichtparcours en floorbal vonden wij het leukst.
Dagmar Verhoeven en Anke Windelinckx: wij vonden het leuk om met onze spandoek toertjes te lopen. Het dansen op de step was ook heel leuk. De minihorden waren super leuk.
Wij hebben heel veel leuke spulletjes gekregen en floorbal was super.
Joy V.D.Bossche: bij het horden lopen was mijn start niet zo goed. Speerwerpen vond ik leuk omdat dat voor punten was. Pittenzakjes werpen vond ik niet leuk.
Sarah Pauwels, Elien Malfait, Julie V.D.Eede, Anke Cammaert, Anouck Coussens, Anouck de Dobbeleer en Jelte Leemans: 4x200m en horden vonden we de leukste 2 dingen, maar de rest was ook tof, maar het wachten tussen 2 dingen was minder leuk.
We hopen dat we toch nog eens mogen meedoen.
Een geslaagde dag, alleen jammer dat er maar 21 Duffelse atleetjes hebben deelgenomen.

Miriam en Carmen